Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye’de İŞKUR tarafından kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına girişimcilik eğitimleri verilecek.

        Osmaniye merkez ve Bahçe ilçesinde düzenlenecek eğitimler için katılımcıları belirlemek üzere seçmeler yapılacak. Osmaniye Merkez’de verilecek eğitimlerin seçmeleri 12 Haziran 2018 tarihinde saat 10.00’da İŞKUR hizmet binasında yapılacak. Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacak eğitime 100 kişi katılacak.

        Bahçe ilçesindeki seçmeler ise 18 Haziran 2018 tarihinde saat 10.00’da Bahçe Belediye Başkanlığı binasında yapılacak. 2 grup halinde 50 katılımcı, girişimcilik eğitimlerini Bahçe Belediye Başkanlığı’na ait binada yapacak. Eğitim sonunda sertifika alacak katılımcılar hibe desteklerinden yararlanabilecek.

        Osmaniye İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, “Eğitimden yararlanacak vatandaşlarımız girişimciliğin püf noktalarını öğrenerek, iş gücü piyasasına daha sağlam adımlarla girecek. İş yeri açmak suretiyle hem kendileri hem de yanlarında çalıştırdıkları kişiler istihdama kazandırılacak. İl ekonomisinin canlanması açısından İŞKUR olarak önemsediğimiz bu programların herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa