Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde iyi Tarım Uygulamaları kapsamında “Sürdürülebilir Tarım, Sürekli İstihdam” Yayla Sebzeciliği Projesi 200 çiftçiye istihdam imkanı sağladı.

        Bahçe Ziraat Odası Başkanı Fatma Şahin, 31 aileye, 5 ay boyunca ve 200 kişiye istihdam olanaklı İyi Tarım Uygulamaları kapsamında 518 dekar alanda üretilecek sebzelerin fidesinin dağıtıldığını söyledi.

        518 dekar hedefi ile başlanan projenin bugün 650 dekar alana ulaştığını ifade eden Şahin, “Projemiz ilçemiz tarımı ve işsizlik sorununa çözüm için ciddi önem taşımaktadır. Üretim alanlarını çeşitlerle geliştirip genişleterek, kışlık sebzelerimizle sürekli üretim merkezi olacaktır. Kırsal ilçemizin insanlarının kalkınması ve tarımsal üretimin gelişmesi için çiftçi, ziraat odası el ele verip ilçemizi sebzenin merkezi yapacağız" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa