Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan şahsın ölümüyle ilgili gözaltına alınan eşi tutuklandı.

        Osmaniye'de 9 aydır kayıp olarak aranan Mehmet A.’nın (35) cesedinin bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan maktulün eşi Pınar A. ve 7 kişinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Zanlılardan 3'ü sorgularının ardından serbest bırakılırken 5'i adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan 5 zanlıdan Pınar A.’nın da arasında bulunduğu 2'si tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Osmaniye'de Mehmet A. için 23 Ekim 2017'de ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulmuş şahsın telefon sinyallerini takip eden jandarma ekipleri, en son sinyalin Düziçi ile Kadirli ilçesine bağlı Karatepe köyü arasından alındığını tespit edilmişti.

        Bölgede yapılan aramada Mehmet A.’nın cenazesi 30 Kasım 2017'de Kadirli yakınlarındaki Arslantaş Barajı yakınlarındaki ormanlık alanda bulunmuştu. Adana Adli Tıp Kurumundaki otopside Mehmet A.’nın cinayete kurban gittiği belirlenmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa