Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölgede çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

        Osmaniye-Adana Karayolu üzerinde bulunan geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı alanda başlayan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Depolama alanında bulunan yanıcı ve patlayıcı maddelerin tutuşmasıyla yangın büyürken, ara ara patlamalar yaşanıyor.

        Osmaniye ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yetersiz kalması üzerine Adana, Hatay ve Kahramanmaraş'tan takviye gelen itfaiye ekipleri ve Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözler yangına müdahale ediyor.

        Yangına müdahaleye Karayolları ve İl Özel İdareden gelen iş makineleri de destek verirken, yangın nedeniyle Osmaniye-Adana karayolunun bir bölümü trafiğe kapatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa