Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Orhan Ak istifa etti - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta yardımcı antrenör Orhan Ak istifa etti. Son olarak Sivasspor maçında siyah-beyazlı taraftarların tepkisi nedeniyle mücadeleyi locadan izlemek zorunda kalan Orhan Ak, görevinden ayrıldı.

        Siyah-beyazlı kulübün de istifasını kabul ettiği Orhan Ak, yazılı bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

        "Bugün itibariyle Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ndeki görevimden istifa ediyorum.

        Geldiğimiz ilk günden beri kader birlikteliği yaptığım hocam Sayın Abdullah Avcı ile birlikte Beşiktaş Futbol Kulübü´nün menfaatleri doğrultusunda çalışarak kulübümüzü şampiyonluğa ulaştırmayı hedefledik.

        Bu süreçte malum olduğu üzere sosyal medyada bazı taraftarlarımızdan gelen istifa çağrılarını yakından takip ettim. Bu olumsuzluğa istinaden kulübümü, başkanımızı ve hocamızı zor durumda bırakmamak adına takımımızdaki görevi bırakmak için bir kaç kez hocamıza danıştım. Bu talebime karşın hocamızın isteği doğrultusunda, -üzerimdeki büyük hatırına istinaden- kulübümüzdeki görevime devam ettim. Bundan dört sene öncesinde yaşanan tamamen şahsi bir reaksiyonun, tüm Beşiktaş taraftarına gösterilmiş bir tepki gibi yansıtılması üzerine özür açıklamasında da bulundum.

        Şu bilinmelidir ki ben bulunduğum yere hiç bir zaman bir yük olmak istemem. Ailemden sonra vazgeçemediğim tek tutkum olan futbolda amacım görevimi en doğru biçimde yerine getirmek. Kariyerimin bundan sonraki bölümünde de, bugüne kadar sahip olduğum tüm başarı ve güzel anıları borçlu olduğum bu güzel oyuna ve ülke futboluna yararlı olabilmek için var gücümle çalışacağım.

        Hayatta yaşadığım olumsuz durumlara her zaman "her şeyde bir hayır vardır" felsefesi ile yaklaştığım için taraftarımıza herhangi bir kırgınlık duymuyorum. Yaşanan bu süreçte sokakta, tribünde, dışarıda bana destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

        Beşiktaş Futbol Kulübü´nde çalıştığım iki ayı her zaman güzel anılarla hatırlayacağımı tüm samimiyetimle söyleyebilirim. 2019-2020 Cemil Usta Sezonu´nda başta kulübümüze olmak üzere, Başkanımız Sayın Fikret Orman´a, hocamız Abdullah Avcı ve ekibine başarılar dilerim."

        BEŞİKTAŞ AÇIKLADI

        Beşiktaş Kulübü, yardımcı antrenör Orhan Ak'ın istifasını duyurdu.

        Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Takımımızda yardımcı antrenör görevini sürdüren Orhan Ak bugün itibarıyla görevinden istifa etmiştir. Bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

        Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ekibiyle sezon başında göreve başlayan Orhan Ak, geçmiş yıllarda Beşiktaşlı bazı taraftarlarla yaşadığı gerginlikle gündeme gelmişti. Siyah-beyazlı taraftarların hazırlık dönemi ve sezonun ilk hafta maçında tepki gösterdiği Orhan Ak, bugün yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa