Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, okul servisi denetimi sırasında emniyet kemerini takan öğrencileri çikolata ile ödüllendirdi.

        Sık aralıklarla ilçenin her tarafında okul servisi yapan sürücüleri denetleyen Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve jandarma ekipleri eksik evrakı olan, kurallara uymayan servis taşımacılığı yapan sürücülere gerekli cezaları yazıyor.

        Denetimler sırasında öğrencilerle sohbet eden Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, onlara servislerde uymaları gereken kuralları da anlattı.

        Öğrencilerin okullara güvenli gitmesi için devamlı denetimleri yaptıklarını belirten Atinkaya, “Öğrencilerimizin sorunsuz bir şekilde okula gidip gelmeleri için servislerde gerekli şartların oluşması gerekiyor. Fatsa’da bizler sık aralıklarla denetimleri yapıyoruz ve herhangi bir eksikliğe mahal vermiyoruz. Eğitim ve öğretimin aksamaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tam bir bütünlük içinde ilçemizde eğitimimizi devam ettiriyoruz” dedi.

        Atinkaya, denetimlerin hem jandarma hem de polis bölgesinde sık aralıklarla devam edeceğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa