Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Fatsa ilçesinde ağır, orta düzeyde zihinsel ve otizmli özel öğrenciler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle günlerini okul dışında bowling oynayarak, penaltı çekişerek ve davulzurna eşliğinde eğlenerek geçirdiler.

        Özellikle bowlig oyunu ilk defa oynayan özel çocukların heyecanları ve mutlulukları gözlerden kaçmadı. Fatsa Sami Yücel Özel Eğiitm ve Uygulama Okulu Müdürü Veysel Cengiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle günlerini farklı bir ortamda geçirmek istediklerini belirterek, “Bugünümüzü özel çocuklarımız bugün bowling oynayarak ve değişik etkinlikler yaparak geçirmeye çalıştık. Çocuklarımızı ailelerimiz ve öğretmenlerimizle aynı ortamda buluşturmaya çalıştık. Çok güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Engeli kaldırma konusunda destekçi olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

        Özel çocukların anneleri de, “Bizim için de çok güzel bir gün oldu, onur duyduk. Çok güzel bir gün geçirdik, çok mutlu olduk. Çocuklarımızı hiç kimse engelli olarak görmesinler, sadece engel olmasınlar, bunu istiyoruz” diye konuştular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa