Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa Gençlik Merkezi birçok alanda sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyor.

        Fatsa Gençlik Merkezi atölye ve kulüp çalışmalarına katılan gönüllü gençlerin yardımıyla "Ensar ve Muhacir Kardeşliği" projesi Gençlik Merkezi Müdürlüğü himayesinde ihtiyaç sahiplerinin yanında yer almaya devam ediyor.

        Oldukça zor yaşam koşulları altında hayatlarını devam ettirmeye çalışan Suriyeli ailelere "Ensar ve Muhacir Kardeşliği" adı altındaki proje ile Fatsa Gençlik Merkezi gençleriyle birlikte katkıda bulunmaya devam ediyor.

        Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği ile okullarda bulunan Suriyeli öğrenciler vasıtasıyla ailelerine ulaşan Fatsa Gençlik Merkezi, Suriyeli ailelere kucak açıyor.

        Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin proje ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ben gençlerimize canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Bu sıkıntılı dönemde sağladığımız yardımların yani sıra kendileri de boş durmayarak ailelerimize destek olmaya çalışıyorlar. Gönüllü gençlerimizin destekleri ile oluşan yardım kolileri ihtiyaç sahibi evlere düzenli aralıklarla götürülüp teslim ediliyor. Akabinde hal hatır ve istekleri sorulan ailelerin ilçemizdeki yaşam koşullarındaki refahı arttırmak amaçlanıyor. Yine ısınma eşya, kırtasiye anlamındaysa gençlerimiz kendi imkanlarıyla muhacirlerin yanlarından olmaya çalışıyorlar. Gerçekten gençlerimiz çok özverili çalışmalar gerçekleştirerek bize umut oluyorlar. Devletimiz maddi anlamda misafirlere destek olurken gençlerimiz ayrıca kalplerindeki muhabbeti paylaşarak onların vatan hasretini gidermeye çalışıyorlar" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa