Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın Büyükşehir Belediye Meclisinde yapılan seçimle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından Altınordu Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu Valiliğince Altınordu Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi.

        Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Tezcan, “Sayın Engin Tekintaş’ın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesi Altınordu’nun ve Altınordu Belediyesinin gurur kaynağıdır. Devlette devamlılık esastır. Bu süreçte Altınordu Belediye Meclisinin yapacağı seçim ile Altınordu Belediyesinin yeni başkanı seçilecek ve hizmetler artarak devam edecek” dedi.

        Bu arada Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine Suat Olgun atandı. Daha önce Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Suat Olgun, Büyükşehir Belediyesinin kuruluşuyla birlikte oluşturulan OSKİ Genel Müdürlüğünde üç yıl Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştı. Olgun en son Büyükşehir Belediyesi idari işlerden sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa