Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa Gençlik Merkezi 20182019 eğitim ve öğretim yılına ‘İletişim Bir Gelecektir ve İletişim İle Gelecektir’ adlı projesi ile start verdi.

        Amacı örnek gençler yetiştirmek ve gençlerimizin geleceğini teminat altına almak için çabalayan Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Fatsa Gençlik Merkezi de bu amaca hizmet etmek için Fatsa ve sorumlu olduğu Kabataş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar ve Korgan ilçelerindeki gençlere kapılarını sonuna kadar açmaya ve gençlikle ilgili çalışmaları tanıtmaya devam ediyor.

        Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin, “Yeni eğitim ve öğretim dönemine ekim ayı itibariyle ‘merhaba’ diyecek olan Fatsa Gençlik Merkezi yeni dönem kurs kayıtları 130 Eylül tarihleri arasında yapılmaktadır. Fatsa Gençlik Merkezi her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenci ve velilerden oldukça büyük ilgi gördü” dedi.

        Beraat Şahin, 829 yaş aralığı bütün herkese haftanın yedi günü 09.0021.00 saatleri arası açık olan Fatsa Gençlik Merkezinin "İletişim Bir Gelecektir ve İletişim ile Gelecektir" adlı projesine artık gençlerin aile bireyleriyle katılabilme imkanına sahip olduğunu belirtti. Şahin, "Fatsa Gençlik Merkezi bu yıl da birçok alanda açtığı atölye ve kulüplerle gençlerin ilgi odağı olmaya devam edecek. El sanatları ve güzel sanatlar atölyeleri, dini ilimler, sosyal bilimler ve değerler eğitimi, kişisel gelişim, akıl ve zeka oyunları, kitap okuma halkaları, spor ve müzik alanında eğitimler bu yılda detaylandırılarak devam edecek. Kulüp çalışmaları, sosyal projeler, kitap okuma halkaları, tiyatro ve sinemalar, uçurtma şenlikleriyle, piknik, bakanlık bünyesinde deniz ve doğa kampları, günü birlik geziler, şiir, halk müziği, tiyatro, ecdada mektup yarışmaları ve birçok değişik eğlenceli etkinliklerle gençler yeni döneme yepyeni yeniliklerle Fatsa Gençlik Merkezinde tanışacaklar" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa