Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Engin Tekintaş’ı ziyaret etti. Brown, "Ordu çok güzel bir yer ve burada bulunmaktan, yeni insanlarla tanışmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

        Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Tekintaş, Büyükelçi Brown’u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Halka hizmet etmenin bilinci ile göreve başladığımız bu süreçte Sayın Büyükelçiyi kentimizde ağırlamaktan onur duyuyor ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Seyahat uzaklığı olsa da Avustralyalı kardeşlerimizi kentimizde misafir etmekten mutlu oluruz. Ordu özel alanlara sahip, yazın ve kışın farklı güzellikleri olan, mavi ve yeşilin iç içe geçtiği bir kent ve bu güzel şehirde kıymetli dostlarımızı her zaman ağırlamak isteriz” dedi.

        Büyükelçi Brown, Başkan Vekili Tekintaş’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek, Ordu’da güzel günler geçirdiğini aktardı. Brown, “Yaylaya gittik ve Türk Avustralyalı toplumun üyeleri ile bir araya geldik. Ordu çok güzel bir yer ve burada bulunmaktan, yeni insanlarla tanışmaktan büyük mutluluk duydum” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa