Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muharrem ayı dolayısıyla Ünye Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure dağıtıldı.

        Ünye Büyük Cami ve Orta Cami mevkisinde yapılan aşure dağıtımda yaklaşık 2 bin kişi mübarek Muharrem ayı ve Aşure Günü dolayısıyla uzun kuyruklar oluşturdu. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediyesi tarafından hazırlanan aşureleri yaklaşık 2 bin kişiye kendi elleriyle dağıttı.

        Ünye Belediyesi olarak önemli zaman dilimlerinden biri olan Muharrem ayını iyi değerlendirmek gerektiğinin altını çizen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Ünye Belediyesi olarak Muharrem ayı iftarları olmak üzere bu mübarek ayın önemine haiz ibadetlerimizi hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bugün de geleneklerimize uygun olarak vatandaşlarımıza aşure dağıtarak birlik, beraberlik ve huzur içinde güzel bir organizasyon yaptık” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa