Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3. Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor'da Teknik Direktör Can Güven, yarın karşılaşacakları Karacabey Belediyespor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Tüm karşılaşmalarımıza en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu maşı kazanarak ligde 3 puanla tanışmak istiyoruz” dedi.

        İyi futbol oynayan bir ekipten oluştuklarını söyleyen Teknik direktör Can Güven, “Ligin yeni takımlarından bir tanesiyiz. Ligde birbirinden zor 3 karşılaşma oynadık. İlk Kocaeli deplasmanı, kendi sahamızda Bayburt maçı ve son olarak Çorum deplasmanında bu süreçte maçlardan 1 puan aldık. Futbolda bazen bu tür sonuçlar olabiliyor. Çok başarılı da gitseniz art arda başarısız sonuçlarda alabiliyorsunuz. Bu durum tersi de olabiliyor. Yaptığımız çalışmaları hassas bir şekilde devam ediyoruz. Tüm karşılaşmalarımıza en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Tabii ligimizde iç saha avantajımızı kullanmamız gerekiyor ve bu maçlardan 3 puan almamız gerekiyor. İç saha maçlarımızda seyircimizin yoğun desteğine ihtiyacımız var. Bizler deplasmanlara gittiğimizde bu baskıyı yaşıyoruz. Aynı baskıyı da bizim burada ki maçlarda yapmamız gerekiyor. Bu takım bu şehrin takımıdır herkesi destek vermeye çağırıyorum. Futbolcularımızda maçlarda gerekeni yaparak bu tempoyla 3 puanları hanesine yazdıracaktır. Geçen yıl bu takımla çok önemli başarılar yakaladık. Bu yıl da bunu yapacak gücümüz var” şeklinde konuştu.

        Cezalı ve sakat oyuncularla ilgili de bilgiler veren Güven, “Oyuncumuz Serkan Çalık kart cezalısı, stoperimiz Fatih sakat onun dışında eksiğimiz yok. Karacabey Belediyespor’da ligde hedefe kurulmuş bir takımdır. Bu maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa