Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’da okulların açılmasıyla birlikte servis araçlarına yönelik yapılan denetimlerde 15 servis aracına ceza kesildi.

        Ordu Jandarma Komutanlığı tarafından okulların açıldığı ilk gün sabah 07.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında, çocukların eğitim ve öğretim süreçlerini huzur ve güven içerisinde tamamlayabilmelerini sağlamak maksadıyla okul giriş ve çıkış saatlerinde 161 devriye faaliyeti gerçekleştirildi.

        Bu faaliyet kapsamında okul çevresinde bulunan 4 internet kafe, 14 parkbahçe, 11 kahvehane ve 8 diğer umuma açık yer denetlenirken 99 okul servisi kontrol edildi. Eksikliklerini tamamlamadıkları belirlenen 15 servis aracına cezai işlem uygulandı.

        Bu arada öğrenciler, servis şoförleri ve velilere yönelik 4 bilgilendirme faaliyeti icra edilerek 37 broşür dağıtıldı. Yetkililer, okullarda güvenli ortamın sağlanmasına yönelik koruyu ve önleyici tedbirler kapsamında faaliyetlere devam edileceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa