Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU'nun Korgan ilçesinde, babasının kullandığı patpatın devrilmesi sonucu ağır yaralanan Gizem Camgöz (12), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Gizem, bugün 7'nci sınıfa başlayacaktı.

        Kaza, dün, ilçeye bağlı Koşcuğaz Mahallesi'nde meydana geldi. Adem Camgöz'ün kullandığı patpat, kontrolden çıkıp, devrildi. Kazada sürücü Adem Camgöz ile yanındaki kızı Gizem Camgöz, ağır yaralandı. Kazayı gören mahalleli, yaralı babakızın yanına koştu. Adem Camgöz ile kızı Gizem, mahalle sakinleri tarafından Korgan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Babakız tedaviye alınırken, Gizem Camgöz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

        Gizem Camgöz, bugün 7'nci sınıfa başlayacaktı. 20182019 eğitim- öğretim yılının ilk gününde okulda acı haberi alan Gizem'in arkadaşları ve öğretmenleri, gözyaşı döktü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa