Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        20182019 eğitim ve öğretim yılı için hazırlıklarını tamamlayan kırtasiyeciler, velilere, “Kalitesiz malzemeler alarak çocuğunuzun sağlığı ile oynamayın” uyarısında bulundu.

        Ordu’nun Fatsa ilçesinde 43 yıllık kırtasiyeci olan Arif Gülenç, yeni eğitimöğretim yılında velilerin çocuklarının sağlığı için kaliteli ve Sağlık Bakanlığının kontrolünden geçen ürünleri almalarını tavsiye etti. Gülenç, “Kırtasiye olarak hazırlıklarımız tamamdır. Bizim velilerimize tavsiyemiz çocuklarımızın sağlığı söz konusu, piyasada sağlıksız ürünler satılıyor. Özellikle ana okul çocuklarına oyun hamuru, boya kalemidir, stix yapıştırıcı gibi ürünlere velilerimiz alırken dikkat etmelidir. Piyasada Çin’den getirilen ürünler birkaç kuruş ucuz olabilir ama çocuklarımızın sağlığı söz konusu olunca uzak durmamız lazım” dedi.

        Gülenç, “Velilerimize tavsiyemiz kaliteli ürünleri almalı ve taklit ürünlerden kaçınmalıdır. Çünkü çocuklara zarar verir. Kanserojen madde üretiyor” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa