Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Fatsa ve Perşembe ilçelerindeki plajlarda insan yoğunluğu yaşanırken buralarda yer bulmak ise belli saatlerden sonra neredeyse imkansız.

        Özellikle Dolunay, Yalıköy ve Belice Mahallelerindeki plajlar tatilcilerin akınına uğradı. Vatandaşlar serinlemek için çareyi kendilerini Karadeniz'in serin sularına atmakta bulurken plajlarda ise ciddi derece yoğunluk oluştu.

        Karadeniz Bölgesi son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrarken özelikle Ordu ili bu illerin başında geliyor. Sıcaklardan bunalan vatandaşlar denizlere akın ederken bazı vatandaşlar ise yaylara giderek orada serinliyor.

        Fatsa Yalıköy Mahallesi sakinlerinden Lütfi Aydın, “Turizm gün geçtikçe bölgemizde artmaya başladı. Yerli ve yabancı turistler bölgemize gelerek tatillerini gerçekleştiriyorlar. Bizler de buraları kalabalık görünce mutlu oluyoruz. Doğası ve mavisiyle Ordu gerçekten gezilecek ve görülecek yerlerin başında geliyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa