Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi'nde bulunan köprü, selden aldığı zarardan dolayı yıkılma riski nedeniyle trafiğe kapatıldı.

        8 mahallenin geçtiği yolu birbirine bağlayan tarihi Ayazlı Köprüsü, 10 gün önce yaşanan selden büyük zarar gördü. 1971 yılından bu zamana kadar köprünün hizmet verdiğini söyleyen çevre sakinlerinden Osman Sucu, “Burada eski bir köprü vardı ve yine o zaman yaşanan sel felaketi onu yıkmıştı. O zamandan bu zamana yapılan yeni köprümüzü kullanıyoruz. Son yaşanan sel felaketi bu köprümüze büyük zararlar verdi ve köprünün ayaklarından biri neredeyse yıkılacak. Yetkililer geldiler ve Kaleönü, Hoylu, Çömlekli, Tahtabaşı, Bucaklı, Duayeri ve Yukarı Ardıç Mahallerine giden köprümüz tekrar yapılana kadar hizmet veremeyecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa