Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu İl Jandarma Komutanlığı, Kurban Bayramı’nda trafik tedbirleri kapsamında havadan drone ile trafik denetimi yapacak.

        Ordu İl Jandarma Komutanlığı Kurban Bayramı dolayısıyla artan trafiğe karşı alınan tedbirler aldı. Buna göre Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşların karayolunda güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak, trafik kazalarını en aza indirebilmek maksadıyla bayram tatili öncesi ve esnasında drone cihazlarının trafiğin denetiminde etkin olarak kullanılacağı açıklandı.

        Diğer tedbirler kapsamında, trafik ve kaza yoğunluğu olan yerlerde gece ve gündüz hız tespit radar cihazları ile hız kontrolü denetimlerine ağırlık verileceği, trafik kazalarının önemli bir bölümünün hatalı geçme, yakın takip, yorgunluk, çalışma ve dinlenme süresi gibi nedenlerden meydana geldiği göz önünde tutularak bu ihlallerin önlenmesine yönelik olarak trafik denetimlerine ağırlık verileceği vurgulandı.

        Yapılan açıklamada, denetimlerde sürücü ve yolcuların emniyet kemeri takıp takmadıkları kontrol edileceği, takmayanlardan emniyet kemerini takmaları isteneceği ve gerekli bilgilendirmelerin yapılacağı kaydedildi.

        Ayrıca köprü, tünel, üst geçit gibi noktalara özellikle kaza ve hız temalı afişpankart asılarak sürücülerin dikkatinin çekilmesi sağlanacağı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa