Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, “Bizler devlet olarak halkımızın hep yanındayız ve yaşanan sel felaketi nedeniyle ilgili birimlerimiz zarar tespit çalışmalarını gerçekleştiriyorlar” dedi.

        Kaymakam Yapıcı yaptığı açıklamada, “Fatsa ilçesinde özellikle Yalıköy ve Bolaman Mahallelerimizde ciddi su baskınları ve yol çökmeleri meydana geldi. Organize Sanayi Bölgemizde de fabrikalarımız su altında kalarak büyük zararlar gördü. Vatandaşlarımız büyük zararlar gördü. Bizler devlet olarak halkımızın hep yanındayız ve yaşanan sel felaketi nedeniyle ilgili birimlerimiz zarar tespit çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Mahalle içi yollar sel sularının etkisi ile zarar gördü. Mahallelerimizde hasar tespit çalışmalarımız başlatıldı. Felaketin en az hasarla atlatılması için gerekli tüm çalışmaların yapılarak Mahallerin ve Mahalle halkının mağduriyetlerinin giderilecek” diye konuştu.

        Yapıcı, “Etkili olan sağanak yağış birçok mahallede büyük zararlara neden oldu. Mahallelerde pek çok yerin zarar görmesinin yanı sıra fındık bahçeleri ve ekili tarım arazilerinde de zarar meydana geldi” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa