Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada avukat ile öğretmen olan eşi hayatını kaybetti.

        Kaza, Gülyalı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Giresun'dan Samsun yönüne giden J.M. yönetimindeki ZZ 910 0Z Gürcistan plakalı minibüs, OrduGiresun Havalimanı mevkisinde Tuncay Yazıcıoğlu'nun kullandığı 28 ED 998 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan sürücü ve eşi Günay Yazıcıoğlu, çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkartıldı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Sürücü Tuncay Yazıcıoğlu kaldırıldığı özel bir hastanede, Günay Yazıcıoğlu ise Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        Öte yandan, avukat olan Tuncay ve emekli öğretmen Günay Yazıcıoğlu'nun, il dışına çıkacak olan çocuklarını havalimanına yetiştirdikten sonra dönüş yolunda kaza yaptıkları öğrenildi.

        Sürücü J.M. gözaltına alınırken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa