Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Kızılay Ordu Şubesi ve AFAD yetkilileri tarafından, aşırı yağmur yağışı sonrası mağdur olan mevsimlik işçilere gıda yardımı yapılıyor.

        Ordu genelinde iki gündür etkili olan yağmur yağışı sonrası, kentin çeşitli bölgelerinde yaşayan mevsimlik işçiler de mağdur oldu. Türk Kızılayı Ordu Şubesi ve AFAD yetkilileri tarafından başlatılan kampanya ile, mağdur olan işçilere, ekipler tarafından gıda yardımı yapılıyor. Perşembe ilçesi Kırlı Mahallesi’nde meydana gelen su baskını sonrası sonrası ekipler, bölgedeki mevsimlik işçilerin umudu oluyor.

        Türk Kızılayı Ordu Şube Başkanı İlhan Sağesen, ilçedeki yaklaşık 650 mevsimlik işçinin yardımına yetişmek için çalıştıklarını aktardı. Sağesen, “Kırlı Mahallesi’nde gece etkili olan sağanak yağışların neticesinde, ilimize mevsimlik işçilerin kaldıkları yerleri su basması sonucu 650 kişi mağdur oldu. Bu mağduriyeti gidermek için, Kızılay Ordu Şubesi ve AFAD Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışmalar yapılarak, mevsimlik işçilerin acil ihtiyaçları giderildi” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa