Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'nun Kabadüz ilçesinde yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

        Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, belediye hizmet binasının yapımının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Yeni hizmet binasının son durumu hakkında bilgi veren Başkan Yener Kaya, "Şu an devam eden yapım çalışmaları ile belediye hizmet binamızın kaba inşaatı tamamlanmak aşamasına geldi. Hem sosyal etkinliklerin hem de belediye hizmetlerinin verileceği yeni belediye hizmet binamız herkes tarafından beğeniliyor” dedi.

        Yıl sonuna binanın tamamlanmasının hedeflendiğini ifade eden Kaya, “Belediye hizmet binamızın içerisinde, 140 kişilik çok amaçlı salon, sığınak, sanatçı hazırlık odası, sergi salonları, giriş holü ile fuaye alanı, kafeterya, atölyeler ve kütüphane bulunacak" diye konuştu.

        Kaya, yeni hizmet binasının yapımından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa