Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve Fatsa Belediyesi Zabıta ekipleri ortaklaşa yaptıkları uygulama ile şehir merkezinde, caddelerde yaya kaldırımları işgalleri konusunda esnaflara uyarılarda bulundular.

        Aynı zamanda seyyar satıcılarla ilgili de çalışma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve Fatsa Belediyesi Zabıta ekipleri kaldırım üzerinde bulunan olumsuzluklara müdahale ettiler.

        Zabıta ekipleri, ‘Özellikle şehir merkezinde caddeler üzerinde esnafların yaptığı işgaller hem çirkin görüntüler oluşturuyor hem de vatandaşın kaldırımda yürüme hakkını elinden alıyor. Bu sefer yaptığımız uygulamada esnafları yaya kaldırımlarını işgal etmemeleri için uyardık. Bir de şehir merkezinin en canlı vatandaşların en yoğun olduğu bölgelerde seyyar satıcıların işgali var. Fatsa’da artık seyyar satıcıların ürünlerini satabileceği yöresel ürünler pazarı var. Fatsa Belediyemiz Dereüstü olarak bilinen Ahmet Cevat Güvenkaya Caddesindeki eski otopark alanına yöresel ürünler pazarı yaptı. Seyyar satıcılar bundan sonra orada olacaklar. Artık şehir merkezinde cadde ortası seyyar satıcı olmayacak. Bizler bu defa hem esnaflarımızı hem de seyyar satıcıları uyardık, bunun aksine hareket edenler için kanunun ilgili maddesine göre cezai işlem uygulanacak” dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa