Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Fatsa ilçesinde trafik kazası ihbarına giden polis aracı, önüne kontrolsüz bir şekilde çıkan motosiklete çarptı. Kazada motor sürücüsü ağır yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

        Kaza SamsunOrdu karayolu Kurtuluş Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre trafik kazasına giden Ahmet A. yönetimindeki 52 A 7848 polis arabası Hasan Ocak yönetimindeki motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Hasan Ocak yolun ortasında bulunan bariyerlere çarptı. Kazada yaralanan Ocak’a ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. İlk müdahalenin ardından Fatsa Devlet Hastanesine kaldırılan Ocak, daha sonra Ordu Devlet hastanesine sevk edildi. Motor sürücüsü Ocak’ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa