Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Fatsa ilçesinde 10 gün içinde başlanacak olan fındık hasadı öncesi üreticiler fındık bahçelerinde hazırlıklara başladı.

        Fındık üreticileri fındık hasadına kısa bir süre kala fındık bahçelerindeki yabani otları temizlemek için yoğun mesai harcıyor. Bazı köylerde imece usulü yapılan temizleme çalışmaları sıcak havaya rağmen sürüyor.

        Ziraat odası yetkilileri, yaptığı açıklamada, fındıkta hasad öncesi fındık bahçesinde yabani ot temizliği ve fındık ağacı dip temizliğinin çok önemli olduğunu belirttiler.

        Fındık bahçesinde temizlik yapan Mustafa Şıhman, fındık bahçesinde ailesiyle birlikte temizlik çalışması yaptıklarını ifade ederek, “Fındık hasadı öncesi yabani ot temizliği yapmak zorundayız. Yapmadığımız taktirde fındık toplamak zorlaşıyor. Temizlik çalışması tamamlandığında Ağustos ayı içinde fındık toplamaya başlayacağız"dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa