Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Organizasyonluğunu Fatsa Belediyesinin yaptığı Karadeniz Mahalli OffRoad Kupası (KAMOK) 1. Ayak Yarışması 22 Temmuz Pazar günü yapılacağı bildirildi.

        Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Liman karşısında eski çöplük alanında yapılacak olan Karadeniz Mahalli OffRoad Kupasına çeşitli illerden çok sayıda katılım olacağını belirterek, “Fatsa OffRoad Kulübü Başkanı Şevki Sakız, İsa Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri ile organizasyon ile ilgili son hazırlıklarımızı tamamladık. Artık işimiz alanda. Fatsalıları Karadeniz Mahalli OffRoad Kupası (KAMOK) 1. Ayak Yarışmasına davet ediyoruz. Fatsalılar 22 Temmuz’da bir birinden güzel ve çekişmeli yarışlar izleyeceğiz. OffRoad yarışmalarını izlemeye gelenler pişman olmayacak. Fatsalılar fındık hasadı öncesi OffRoad yarışmaları muhteşem bir heyecan yaşayacaklar" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa