Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde kaybolan engelli genç, başlatılan geniş çaplı aramanın sonucunda sağ olarak bulundu.

        Olay, ilçeye bağlı Akkaya Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Esma Düşün isimli kadın, jandarma ekiplerini arayarak, 28 yaşındaki bedensel ve zihinsel engelli oğlunun evden ayrıldığını ve daha haber alamadığını bildirdi. Bunun üzerine, Ordu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı 3 tim, İl Afat ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı 4 kişilik aramakurtarma ekibi, 5 kişilik UMKE ekibi, 6 kişilik Rusumat, iz takip ve arama köpekleri ile çok sayıda vatandaşın da desteği ile havadan ve karadan arama çalışması başlatıldı.

        Yapılan çalışmalar sonucunda kayıp şahıs, evinden yaklaşık bir buçuk kilometre uzaklıkta sağ olarak bulundu. Engelli şahıs, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere 112 acil servis ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa