Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’da, dün girdikleri denizde boğulan iki çocuk toprağa verildi.

        Ordu’nun Gülyalı ilçesinde girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren Ekin D., Özenç D., Begüm Karaman (10) ve Yeliz Düzgün (32), denizden çıkartılarak, tedavi için kentteki çeşitli hastanelere götürülmüştü. Ordu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Yeliz Düzgün ile yeğeni olduğu öğrenilen Begüm Karaman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. 10 yaşındaki Begüm Karaman, Gülyalı ilçesindeki Yeniköy Mahallesi’nde bulunan kabristanlığa defnedilirken, Yeliz Düzgün’ün cenazesinin ise memleketi Sivas’a götürüldüğü öğrenildi. Öte yandan, Ekin ve Özenç D.’nin tedavileri sürüyor.

        Altınordu Akyazı mevkiinde dün denizde boğulan 16 yaşındaki Emrecan Arslan da bugün Kabadüz ilçesi Yeşilada Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa