Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekipleri iş makinesi ve kamyonlardan mazot çalan şahısları malzemelerle birlikte yakaladı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekipleri, iş makinesi ve kamyonlardan mazot hırsızlığı olayını H.A. ve C.D. isimli zanlıların gerçekleştirdiğini tespit etti. Olayın şüphelileri H.A. ve C.D. çaldıkları 300 litre mazotla yakalandı.

        Fatsa ilce merkezinde 2 olay, Fatsa jandarma bölgesinde 2 olay ve Çamaş ilçesinde 1 olay olmak üzere 5 ayrı iş makinesi ve kamyondan mazot hırsızlığı yaptıkları belirlenen şüpheliler Asayiş Büro ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen zanlılar mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa