Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’da ağız ve diş sağlığı hastalıklarının oranlarını belirlemek, risk faktörlerine ilişkin verileri analiz ederek bölgesel ve ulusal programların yapılması için gereken veri tabanını oluşturmak amacıyla aile ziyaretleri gerçekleştirildi.

        Ordu Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Fatih Aydın, bu kapsamında 23 Mart08 Haziran tarihleri arasında 5, 1215, 3544, 6574 yaş ve yaş gruplarında Altınordu Durugöl Mahallesi’nde 37, Gürgentepe Ağızlar Mahallesi’nde 53, Perşembe Çınar Mahallesi’nde 57, Fatsa Bülbül Mahallesi’nde 27 kişiye ev ziyareti yapıldığını belirtti. Ağız ve diş sağlığı muayenelerinin yapıldığı ziyaretlerde anket çalışmasının da gerçekleştirildiğini kaydeden Aydın, muayene yapılan vatandaşlara diş fırçası ve macun dağıtımının yapıldığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa