Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Fatsa ilçesi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Ata Caddesi üzerinde yola geldiği için vatandaşların uzun yıllardır yıkılmasını talep ettiği 2 katlı bina, Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

        SamsunOrdu karayolundan FatsaKumruKorgan karayoluna kadar uzanan Ata Caddesi yolu üzerinde olduğu için uygun olmayan bir görüntü arz eden bina Belediye Encümeninin aldığı karar ile yıkıldı.

        Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemize bağlı Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Ata Caddesi üzerinde 372 ada 2 nolu parsel üzerinde bulunan mülkiyeti belediyemize ait olan Fatsa imar planı üzerinde yola isabet eden ve yıllardır yıkılması için vatandaşlarımızın talep ettiği ancak resmi prosedürler yüzünden yıkılamayan 2 katlı yapının Belediye Encümenimizin 10 Mayıs 2018 tarih ve 395 sayılı kararına istinaden yıkılması Yapı Kontrol Müdürlüğümüz tarafından istenmiştir. Bu karara istinaden 2 katlı binan bugün itibari ile Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleri tarafından yıkılarak yer temizlenmiştir” dedi.

        Ata Caddesi’nde önümüzdeki günlerde görsel anlamında güzel çalışmaların da yapılacağını ifade eden Başkan Aktepe, “Bu bakımdan da binanın yıkılması gerekiyordu. Ata Caddesi yapılacak olan yeni düzenlemelerde çok daha güzel olacak” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa