Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde şehir kimliğine yakışır yollar inşa ettiklerini belirterek, “Dolmuş güzergahları dahil sıcak asfaltsız yol kalmayacak” dedi.

        Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, önümüzdeki hafta başlayacak Ramazan ayı sebebiyle ilk iftarın Cuma günü Gülyalı ilçesinde yapılacağını belirtti.

        Büyükşehirin Altınordu ilçesinde hayata geçirdiği alt yapı ve sıcak asfalt çalışmalarıyla da ilgili bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, “Çalışmalarımız vaat ettiğimiz program çerçevesinde aralıksız devam ediyor. Altınordu ilçemizde sıcak asfalta yönelik aksayan ve eksik kalan bir çalışmamız yok. Ulaşım konusunda bazı dolmuş güzergâhlarımız dâhil olmak üzere sıcak asfaltsız yer kalmayacak. Alt yapının ardından sıcak asfaltı da tamamlayıp şehrin kimliğine yakışır yollar inşa ederek, ulaşımda sunduğumuz yatırımda final yapacağız” diye konuştu.

        TOKİ konutları tamamlanmak üzere

        Ordu Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile (TOKİ) başlattığı Altınordu ilçesi eski kamyon garajının bulunduğu alandaki 311 Konutluk Toplu Konut Projesi'nde gelinen noktayla ilgili de meclis üyelerine bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, “311 Konutluk Toplu Konut Projemiz kapsamında sürdürdüğümüz inşaat çalışmaları yüzde 95 seviyesine geldi” şeklinde konuştu.

        Proje kapsamında 184 adet 3+1, 97 adet 2+1 ve 30 adet 1+1 dairenin bulunduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Altınordu ilçemiz yeni bir yaşam alanına kavuşuyor. Projemizde 311 adet konut, 30 adet dükkân, 1 adet market, 1 adet mescit, 1 adet çocuk oyun alanı ve 329 araçlık açık otopark alanı bulunuyor. 191 adet konut ve 30 adet ticari iş yeri ile 1 adet market TOKİ tarafından satışa sunuldu. 120 adet konut ise Büyükşehir Belediyemiz tarafından satışa sunulacaktır. Şu anda çevre düzenleme çalışmaları devam eden projemizin 2 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor” diye konuştu.

        Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki oturumunu 14 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’te yapacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa