Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "Ölüm patroniçesi" yakayı ele verdi!

        Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sarıyer Çayırbaşı'nda çocuklara dahi uyuşturucu sattığı ileri sürülen torbacı çetesini takibe aldı.

        ÖLÜM PATRONİÇESİ YAKALANDI

        Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın aktardığına göre, Sarıyer'de uyuşturucu çetesinin gizlendiği adreslere sabahın erken saatlerinde operasyon düzenlendi. Liderliğini Saide D.'nin yaptığı 14 kişilik torbacı tabir edilen uyuşturucu çetesi gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda, 300 adet satışa hazır paket uyuşturucu, 3 bin 800 gram uyuşturucu madde ve 18 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

        DAHA ÖNCEDE YAKALANMIŞ

        REKLAM

        Geçen Şubat ayında da gözaltına alınan ve "Ölüm patroniçesi" olarak bilinen kadın çete lideri Saide D.'nin cezaevinden çıkar çıkmaz yine aynı işi yaptığı belirlendi.

        EŞİ VE 2 OĞLU DA CEZAEVİNODE

        Saide D.'nin kocası Özcan D. ve 1 oğlunun uyuşturucu satmak suçundan, 1 oğlunun da cinayet suçundan cezaevinde olduğu öğrenildi.

        ÇOCUK ODASINDA BONZAİ ÇIKTI

        Saide D.'nin çocuklarının kaldığı odada yapılan aramalarda, 18 adet uyuşturucu hap, 1 adet bilgisayar mouse şeklinde hassas terazi ve 100 adet fişek olarak adlandırılan satışa hazır bonzai ele geçirildi.

        UYUŞTURUCU BİNALARI YIKILDI

        Saide D. ve çetesinin kullandığı 8 metruk bina tespit edildi. Kaçak ve metruk olduğu belirlenen bu binalar tek tek yıkıldı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa