Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Okullar tatil mi? Nerelerde okullara kar tatili var? (11 Ocak)

        Okullar tatil mi? sorusu öğrencive veliler tarafından haftanın son okul günü için soruluyor. Özellikle kar yağışının yoğun olduğu yerlerde valilikler öğrencilerin zorluk yaşamamaları için okulları tatil ediyor. 11 Ocak 2019 Cuma günü okulların tatil olduğu yerler şöyle:

        BİNGÖL KARLIOVA'DA OKULLAR TATİL

        Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve köylerde yarın da eğitime ara verildi. Karlıova ilçesinde uzun süredir etkili olan kar yağışı nedeniyle 9 gündür eğitim verilemiyor. Kar yağışının sürdüğü ilçede, Karlıova Kaymakamlığı tarafından yarın da ilçe merkezi ve köylerdeki okullarda eğitime ara verildiği bildirildi.

        REKLAM

        KAHRAMANMARAŞ'IN 4 İLÇESİNDE OKULLAR TATİL

        Kahramanmaraş'ın 4 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi. Kahramanmaraş’ta son bir hafta içerisinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Nurhak ilçelerindeki kar tatili bir gün daha uzatıldı.

        SAMSUN'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

        Samsun'un Tekkeköy ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim yoluyla gelen öğrenciler için eğitime yarın ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, Tekkeköy ilçesinde tipi ve rüzgarın sürüklediği kar sonucu mahalle yollarının kapandığı bildirildi. Kapalı mahalle yollarının açılması için çalışmaların devam ettiği belirtilen açıklamada, ilçe merkezine taşımalı eğitim yoluyla gelen öğrenciler için eğitime 11 Ocak Cuma günü bir gün süreyle ara verildiği kaydedildi.

        ORDU'DA OKULLAR TATİL

        Ordu'nun Akkuş ilçesinin tamamında, İkizce ilçesinde ise bir mahallede okullarda kar nedeniyle eğitime yarın ara verilecek.

        Ordu Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Akkuş ilçemizdeki tüm okullarda, İkizce ilçemizde ise Yoğunoluk Mahallesi'ndeki tüm okullarda, 11 Ocak 2019 Cuma günü eğitim öğretime ara verilmiştir."

        Açıklamada, ayrıca İkizce ilçesi Yoğunoluk Mahallesi'nden ilçe merkezindeki okullara taşımalı eğitim ile ulaşımları sağlanan öğrencilere de aynı gün izin verildiği belirtildi.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa