Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Okullar tatil mi? İşte okulların tatil olduğu iller (4 Ocak kar tatili) - Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir, İstanbul

        Okullara kar tatili var mı? Hangi illerde okullar tatil? soruları, özellikle Çanakkale, Tekirdağ, Kırklarelive Balıkesir'de başlayan kar yağışının ardından merak ediliyor. Meteorolojiİstanbul'un batı kesimleri için de yoğun kar yağışı uyarısında bulundu. Peki Çanakkale, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir ve İstanbul'da okullara kar tatili var mı? Valiliklerden okulların tatil edildiğine dair açıklama geldi mi? İşte 4 Ocak okulların tatil olduğu iller...

        ÇANAKKALE'DE OKULLARA KAR TATİLİ

        Çanakkale'de beklenen yoğun kar yağışı öncesi,dün öğleden sonra valilik kararıyla cuma için il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan meteorolojik uyarıya göre, Çanakkale'de ve çevresinde kar yağışının akşam başlayıp sabaha kadar kuvvetli ve yer yer de yoğun olması bekleniyor. Bu nedenle Çanakkale Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda Çanakkale il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

        REKLAM

        Çanakkale Belediyesi de yapılan meteorolojikuyarı doğrultusunda meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması için vatandaşlara cep telefonu ile mesaj gönderdi.

        KIRKLARELİ'NİN 2 İLÇESİNDE KAR TATİLİ

        Kırklareli'nin yüksek kesimlerde akşam saatlerinde başlayan yoğun karetkisini sürdürüyor. Karın etkili olduğu Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde okullarda eğitime ara verildi.Açıklamada, engelli ve hamilelerin de bir gün idari izinli sayılacağı kaydedildi. Kar kalınlığı Demirköy'de 7, Kofçaz'da 6, Dereköy Sınır Kapısı yolunda ise 3 santime ulaştı. Karayolları ekipleri yağışın etkili olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

        MALKARA’DA EĞİTİME KAR ENGELİ

        Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

        Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime bugün için ara verildiği kaydedildi.

        EDİRNE'DE TEK İLÇEDE OKULLAR TATİL

        Edirne'nin Keşan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

        Keşan Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, akşam saatlerinde başlayan kar yağışının devam ettiği bildirildi.

        Olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle ilçede eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

        Kar yağışının gece boyunca etkili olması bekleniyor.

        Diğer illerle ilgili kar tatili haberi geldikçe haberimiz güncellenecek...

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa