Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Okan değişiyor - Futbol Haberleri

        HT Egeli'de yer alan habere göre,Akhisarspor yönetimi ile teknik direktör Okan Buruk arasındaki son toplantıda da anlaşma sağlanamadı.

        SIKINTILI DÖNEM

        Gelecek sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek Süper Lig ekibi Akhisarspor’da teknik direktör Okan Buruk sancısı sürüyor. Haftalardır yönetimle görüşen ve bir sonuç alamayan Okan Buruk’la başkan Hüseyin Eryüksel’in son toplantısında da taraflar uzlaşamadı. Yeni sözleşmede teknik adamın zam isteğine sıcak bakmayan yönetimin, Okan Buruk’a hafta ortasına kadar süre verdiği bildirildi.

        İKİ İSİM AYRILDI

        Akhisarspor’la Türkiye Kupası’nı kazanarak tarihi bir başarı elde eden Okan Buruk’un belirsizliği camiada endişelere yol açtı. Sözleşmeleri sona eren Muğdat Çelik ve Soner aydoğdu gibi iki yıldızını kaybeden yeşil-siyahlıların bir an önce teknik adam sorununu çözüp, kadro planlamasını yapacağı kaydedildi. Taraftarlar ise sosyal medya üzerinden yönetimine geç kalmamaları için istekte bulundu.

        REKLAM

        Hamzaoğlu iddiası

        Akhisarspor yönetiminin, Okan Buruk’la anlaşılamaması ihtimaline karşı eski çalıştırıcısı Hamza Hamzaoğlu’nu gündemine aldığı belirtildi. 2010-2014 yıllara arasında 3 buçuk sezon Akigo’yu çalıştıran Hamzaoğlu’nun da dönmeye sıcak baktığı belirtildi. Yönetimin, Buruk konusu netleştikten sonra Hamzaoğlu ile resmi görüşmeyi başlatacağı ifade edildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa