Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Okan Buruk: Fenerbahçe'yi yenmek istiyorsak iyi oynamamız gerekiyor - Çaykur Rizespor Haberleri

        Buruk, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, iki takımın da hafta sonu kazanmak zorunda olduğunu belirtti.

        Ligde hiç maç kazanamadıklarına değinen Buruk, "Biz kazanmak istiyoruz ama rakibimiz de üst taraftan kopmamak için kazanmak istiyor. Biz de bir an önce üst sıralara çıkmak için kazanmak istiyoruz. Burada taraftarımıza çok büyük yük düşecek. Onlar bizi destekleyecek ve biz saha içerisinde onların istediklerini yapmaya çalışacağız." dedi.

        Burak, kazanmak adına ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını vurgulayarak, "Bu ligde herkes herkesi yeniyor. Bunun örneklerini daha önce gördük. Çok iyi bir takımla oynayacağız. Yeni bir takım, gelişen bir takım. Elimizden geleninin en iyisini yapıp kazanmak istiyoruz. Şu anda bizim kazanmaya ihtiyacımız var." diye konuştu.

        Takımın geçmişine bakıldığında iyi oynamasına rağmen maç kaybettiğini ifade eden Buruk, şunları kaydetti:

        "Şu anda en büyük ihtiyacımız 3 puan. Fenerbahçe'yi yenmek istiyorsak iyi oynamamız gerekiyor. İki takım üzerinde de kazanamama baskısı var. İki takımda da baskı olacak. Rakibin durumu bizim için çok fazla önem arz etmiyor. Çünkü bizi ilgilendiren bir şey değil. Biz kendi adımıza en iyisini yapacağız."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa