Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Nina Dobrev: Her gün terlemem lazım - Magazin haberleri
        • 1

          ‘Vampir Günlükleri’ (The Vampire Diaries) dizisi ile adını tüm dünyaya duyuran oyuncu Nina Dobrev, Health dergisine kapak oldu. 29 yaşındaki Bulgaristan asıllı Kanadalı yıldız, gümlük yaşamına dair ilginç itiraflarda bulundu.

        • 2

          "İKİ SAATTE BİR YEMEK YİYORUM"

          Beslenme alışkanlıklarından söz eden Nina Dobrev, "Sürekli acıkıyorum. Bu nedenle iki saatte bir yemek yiyorum. Yaş aldıkça daha bilinçli tercihler yapıyorum" dedi.

        • 3

          Güzel oyuncu, sporsuz bir günü bile geçmediğini vurguladı. Dobrev, "Buhar odasında bile olsa, mutlaka her gün terlemem lazım" şeklinde konuştu.

        • 4

          GÜNEŞLİ GÜNLERE BİKİNİLİ VEDA

          Bulgar asıllı Kanadalı oyuncu, yaz aylarına instagram'da yayınladığı bikinili pozuyla veda etmişti. Nina Dobrev'in düzgün fiziğini gözler önüne serdiği fotoğrafına takipçilerinden övgü dolu yorumlar gelmişti.

        • 5

          DUYGUSAL VEDA
          hayatını kaybeden 18 yıllık sevimli dostu için duygusal bir mesaj yayınlayan oyuncu, “Bana neşe getiren sevimli meleğim, ruh eşim olduğunu düşünüyordum. Umarım sana güzel bir hayat verebilmişimdir. Sana elveda demek hayatımda yaşadığım en zor şeydi. Biliyorum ki bir parçam olarak nereye gidersem gideyim hep yanımda kalacaksın” mesajını yazmıştı.

        • 6

          ATEŞ ALTINDA!
          Geçtiğimiz yıl 'Çizgi Ötesi' filmi için çok tehlikeli bir sahnede yer alan yıldız, elbiselerinin yandığı bir çekimde dublör kullanmayıp ateş altına girmişti.

        • 7

          "GERÇEKTEN KORKUYORDUM"
          "Yanarken bu sahne için korkumu göstermem gerekiyordu ve bu pek zor olmadı çünkü gerçekten korkuyordum" diyen Dobrev, cesaretiyle hayranlarından tam not almıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa