Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 20182019 eğitim öğretim yılı başlamasıyla öğrenci ve personel servislerini denetliyor.

        Trafik şube müdürlüğüyle birlikte Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü her yıl rutin olarak yaptığı öğrenci servislerini denetlemeye bu yıl da devam ediyor.

        Şoförün kimlik bilgilerinin alınarak başlanan denetim kapsamında; şoförün sürücü belgesi, mesleki yeterlilik belgesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen sertifikaları kontrol ediliyor. Rehber personelin; Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen sertifikaları, standartlara uygun reflektör ikaz yeleği ve ışıklı çubuk veya dur geç levhası kontrolü yapılıyor.

        Aracın ise özel izin belgesi, bakım onarım takip formu, zorunlu karayolu mali sorumluluk sigortası, rehber personel, emniyet kemeri kullanımı, fazla öğrenci alınma durumu, öğrenci biniş inişlerinde “dur” lambasının kullanılması, indirme bindirme kurallarına uyulması ve okul taşıtı ibaresinin yazılı olması kontrol ediliyor. Ayrıca AİTM Yönetmeliğinde belirtilen şartlar ve Okul Servis Araçları Yönetmeliğinde belirtilen şartların mevcut durumuna bakılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa