Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan hemşehrilerine hizmetin en iyisini sunmaya ve şehirde ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

        Belediye Başkanı Rifat Özkan’ın talimatıyla Kurban Bayramı’nın ilk günü şehir içindeki otobüsler ücretsiz hizmet verecek.

        Niğde Belediyesi, halkın bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesini sağlamak için toplu ulaşımda vatandaşları bayramın ilk günü ücretsiz taşıyacak. Vatandaşa hizmeti en kolay şekilde verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Vatandaşlarımızın daha rahat ve sorunsuz bir şekilde bayramlarını geçirmeleri amacıyla elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda mübarek Kurban Bayramı’nın ilk gününde şehir içindeki ulaşımdan vatandaşımız ücretsiz olarak yararlanacak” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa