Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan durmaksızın yaptığı esnaf ve vatandaş gezileriyle gönülleri fethetmeye devam ediyor.

        Esnaflarla hoş sohbetler gerçekleştiren Başkan Özkan her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladı. Belediye Başkanı Özkan hem esnafla hem de alışveriş yapan bölge sakinleriyle yakından ilgilendi.

        Vatandaşın yoğun sevgisiyle karşılanan Başkan Özkan esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan yoğun ilgi karşında mutlu olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Özkan; “Niğdeli hemşehrilerimize daha iyi hizmet için hafta sonunu hafta içine katarak gecegündüz demeden çalışıyoruz. Her gün farklı caddeleri ziyaret ederek, vatandaşlarımızın beklenti ve isteklerini dinliyoruz ve onların taleplerine göre hizmet üreterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizin ne ihtiyacı varsa imkanlar ölçüsünde en iyisini yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

        Niğde Belediyesi’nin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar da Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’a teşekkürlerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa