Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil ve Servis çalışanlarından anlamlı destek. Sağlıkçılar görev yerlerinde "Bu Gece ve Her Gece Vatan İçin "Sağlık Nöbetinde sloganıyla Temmuz Milli Birlik gününü anlamlandırdı.

        FETÖ/PDY terör örgütü tarafından ülkemizin birliğine, kardeşliğine, huzuruna ve demokrasiye karşı 15 Temmuz tarihinde askeri darbe girişimi sonrası, ülke genelinde olduğu gibi, Niğde’de de demokrasi nöbetine Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, Darbe girişimine karşı Ömer Halisdemir Meydanında toplanan vatandaşlara destek olmak amacıyla demokrasi nöbetine destek verdi.

        Ayrıca Acil servislerde ve hastane servislerinden görev yapan sağlık çalışanları açtıkları pankartlarla Demokrasi nöbetlerine destek verdi.

        Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Bilal Günaydın, hastane yönetimi ve çalışanlarımız ile Milli Birlik Yürüyüşü ve demokrasi nöbetinde meydanlarda halkımızın yanında olduk. Milletimizin sahip çıktığı Milli İradeye, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak destek vermek için buradayız. Bu süreçte verdiği mücadelede ile vatanımız uğruna şehit düşen kahraman demokrasi şehitlerine Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum ‘’ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa