Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde İHH (İnsani Yardım Derneği), Ramazan ayı gelmeden yetimlerle bir araya gelerek onlarla şölen gerçekleştirdi.

        Niğde'nin Çamardı ilçesinde bulunan Emli vadisinde gerçekleşen şölene yetim öğrenciler, aileleri Çamardı Kaymakamı Muhammet Güzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eke, İHH Çamardı İlçe temsilciliği ve Niğde İHH İl Yönetimi ve Yaşadığım İli Seviyorum, Fotoğraflıyorum SODES projesi öğrencileri katıldı.

        Yetim gülerse Dünya güler anlayışıyla bu yola çıktıklarını söyleyen Niğde İHH İl Başkanı Ömer Keskin “Yetim gülerse Dünya güler anlayışından hareketle Çamardılı yetim kardeşlerimizle beraber hoşça bir vakit geçirdik. Amacımız ilimiz başta olmak üzere tüm ilçelerimizde tebessüm etmeyen yetim kalmasın arzusuyla bu hafta sonunu da Çamardılı kardeşlerimize ayırdık. Bu etkinlikte emeği geçen Başta Çamardılı İHH gönüllülerine, Genç İHH gönüllüsü üniversite öğrencilerimize ve bizi yalnız bırakmadıkları için tüm yetim kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Ramazan ayı boyunca da yetimlerimize yönelik kumanya dağıtımlarımız ve iftar programlarımız devam edecek. Ramazan bayramı ile de tüm yetimlerimize bayramlıklar alarak bayram sevinçlerine ortak olmak istiyoruz ” dedi.

        Emli vadisinin eşsiz güzelliği altında düzenlenen şölende katılımcılar halat çekmece, ip atlamaca, çuval yarışı, yüz boyama, futbol turnuvası, yumurta taşıma, doğa yürüyüşü yemek, tatlı ve dondurma ikramı ve uçurtma uçurma gibi çocukları mutlu edecek farklı etkinliklerle birlikte, şölen, yetim öğrencilere ve ailelerine Ramazan Kumanyasının dağıtılması ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa