Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA) Misli.Com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına teknik direktör Özgür Zengin yönetiminde başladı.

        Nevşehir Belediyespor, ligin yarısı için topbaşı yaptı. Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kompleksi'nde bulunan 2 no'lu sahadaki antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları görüldü. Teknik direktör Özgür Zengin idmanı sıkı sık keserek oyuncularına uyarılarda bulundu. Antrenmanı Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve yöneticiler de izledi. Antrenman sonrası sahada futbolculara kısa bir konuşma yapan Başkan Özaltın ikinci yarı hazırlıklarında başarılar dilerken, genel kaptanlığa getirilen Ramazan Başbuğ'u takıma tanıttı.

        İkinci yarı hazırlıklarıyla ilgili açıklama yapan Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Özgür Zengin, "Saha içerisinde mücadeleci ve koşan bir ekip olacağız" dedi. Zengin, mücadele etmeyen ve koşmayan hiçbir oyuncuyu oynatmayacağını belirtti. Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Esat Özaltın ise Play-Off'a gireceklerini ve final oynayacaklarını kaydetti, "Bu ümidimi geçen seneden bu yana yitirmedim" ifadesini kullandı.

        9 Ocak'a kadar Nevşehir'de gerçekleştirilecek kampın ardından kırmızı-beyazlı ekip, kampın ikinci etabı ve hazırlık maçları için 10 Ocak'ta Antalya'ya hareket edecek.DHA-Spor Türkiye-Nevşehir Ahmet KORKMAZER

        2021-01-06 15:36:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa