Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin ikinci yarsının hazırlıklarına Teknik Direktör Özgür Zengin yönetiminde başladı.

        Misli.com 3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, topbaşı yaparak ligin ikinci yarısı için hazırlıklara başladı. 9 Ocak tarihine kadar Nevşehir’de gerçekleştirilecek kampın ardından Nevşehir Belediyespor hazırlık kampın ikinci etabı ve hazırlık maçları için 10 Ocak’ta Antalya’ya hareket edecek

        İkinci yarı hazırlık çalışmaları öncesinde bir açıklama yapan Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Özgür Zengin, saha içerisinde mücadeleci ve koşan bir ekip olacağız derken Kulüp Başkanı Esat Özaltın ise açıklamasında, PlayOff’a gireceklerini ve final oynayacaklarını belirterek bu ümidimi geçen seneden bu yana yitirmedim dedi.

        İkinci yarı kamp çalışmalarını sürdüren sporcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlenirken Teknik direktör Zengin’in sıkı sık antrenmanı keserek sporculara uyarılarda bulunduğu ve daha hırslı daha çok çalışmaları için konuştuğu gözlerden kaçmadı.

        Nevşehir Gençlik Spor il Müdürlüğü Kompleksi içerisindeki 2 Nolu sahada yapılan antrenmanları Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve yöneticiler izledi. Antrenman sonrası saha içerisinde futbolcular ile kısa bir konuşma yapan Başkan Özaltın ikinci yarı hazırlıklarında başarılar dilerken Nevşehir Belediyespor yönetimi tarafından göreve getirilen Genel Kaptan Ramazan Başbuğ’u Kırmızıbeyazlı ekibe tanıttı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa