Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA) DÜNYACA ünlü DJ Ben Böhmer, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, sıcak hava balonuna binip, havada performans sergiledi.

        Nevşehir'in merkeze bağlı Göreme beldesindeki sıcak hava balonu kalkış alanında toplananlar, Ben Böhmer'e yoğun ilgi gösterdi. Böhmer, kurulan sistemle birlikte balonla havalanarak, gökyüzünde DJ performansı sergiledi. Böhmer, Kapadokya semalarında 1 saat süren performansını sosyal medyadan da canlı yayınladı.

        DJ Ben Böhmer, hayatında en çılgın aktivitelerden birini gerçekleştirdiğini belirterek, "İlk kez balona biniyorum, çok mutlu oldum. Böyle bir etkinliği 1 yıldan beri yapmak istiyordum. Oldukça emek sarf ettik, süreç oldukça zorluydu; ama böyle bir etkinliği yaparak bu zorlu süreci ekibim ve ben başarı ile tamamladık. Balondan yaptığımız bu performansımızın izlenilmesi de beklediğimden daha fazla oldu. Herkesin Kapadokya´yı ziyaret etmesini istiyorum. Kapadokya'yı daha önceden hiç bilmiyordum. Burada bulunmaktan dolayı da çok mutluyum" dedi. DHA-Genel Türkiye-Nevşehir Ahmet KORKMAZER

        2020-08-31 13:54:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa