Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barış TERZİOĞLU/NEVŞEHİR, (DHA) NEVŞEHİR'in Ürgüp ilçesinde mülkiyeti belediyeye ait olan 59 yıllık otel binası, çökme tehlikesi nedeniyle kontrollü bir şekilde yıkıldı.

        Mülkiyeti Ürgüp Belediyesi'ne ait olan ve 10 yıldır kullanılmayan 110 odalı otelin çökme tehlikesi nedeniyle yıkımına başlandı. Yıkım işlemi belediyeye ait iş makineleri tarafından yapıldı. Yıkım çalışmasıyla ilgili bilgi veren Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "31 Mart´tan sonra bu yolculuğa başlarken 'birçok noktada kararlı ve cesaretli olacağız' demiştik. Ürgüp´ümüzün yıllar yılı hizmetinde olan binamızın artık hem fiziksel hem de proje bazında yeterli olmadığını gördüğümüzde meclis üyelerimizin de ortaya koymuş oldukları irade ile yıkım kararını almıştık. Daha iyi projelerle bundan sonraki süreçte de Ürgüp´e yakışanı yapma adına daha kararlıyız. Bu memlekete bundan sonra bizlerle beraber hak ettiği her türlü projede de sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz" dedi.DHA-Genel Türkiye-Nevşehir Barış TERZİOĞLU

        2020-06-01 18:17:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa