Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİJERYA'nın en büyük medya kuruluşlarından 'Ovatıon Internatıonal Medya'nın Grup Başkanı Bashorun Dele Momodu, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'i makamında ziyaret etti.

        Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, Afrika'nın en büyük ülkesi konumundaki Nijerya'nın, 'kıtanın kalbi' olduğunu dile getirdi. Başkan Seçen, Momodu'yu Nevşehir'de görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Seçen, Nijerya'da, Kapadokya bölgesinin tanıtımının yapılmasının, bu ülkeden gerek Türkiye'ye gerekse turistik bölgeye ilgiyi artıracağına inandığını vurguladı. Seçen, Momodu'nun gazete, dergi ve TV yayıncılığı konusunda ülkesinde önemli konumda bulunduğunu kaydetti. Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ile İngiltere'nin başkenti Londra'da basın sektöründe faaliyet gösteren Nevşehirli iş insanı Adem Yıldırım'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Bashorun Dele Momodu ise bir süredir bulunduğu Türkiye'de ziyaret ettiği turizm bölgelerinden Kapadokya'nın doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerine hayran kaldığını belirtti. Momodu, yaşamını sürdürdüğü Logos şehri ile Kapadokya bölgesi arasında turizm alanında önemli atılımların ortaya konulabileceğine inandığını dile getirdi.

        Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, ziyaretin anısına 'Ovatıon Internatıonal Medya'nın Grup Başkanı Bashorun Dele Momodu'ya Avanos el sanatları ürünü anfora hediye etti. Momodu ise

        Seçen'e yayınladığı çeşitli dergilerden verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa