Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezi İstanbul’da bulunan Japon İş adamları ile Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Derneği (TUJIAD) Başkanı Erdal Güven, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti.

        Ziyarette konuşan Japon İş adamları ile Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Derneği (TUJIAD) Başkanı Erdal Güven , 2014 yılında Türk ve Japon işadamları arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkileri geliştirmek ve gelişen ikili ilişkiler doğrultusunda ülkeler arasındaki ticari ve kültürel etkinliklerini sağlayacak faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulan derneğin, 4 yıllık süreçte bu alanda önemli mesafeler kat ettiğini aktardı.

        Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’de Uzakdoğu’nun her alanda büyük gelişmeler ortaya koyan Japonya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin her alanda gelişmesini temel bir değer olarak ele aldıklarını belirterek, bu süreçte sivil toplum teşkilatlarının da her iki ülke arasındaki gelişmelere ciddi bir ivme kazandıracağına inandığını ifade etti. Seçen, dernek olarak yaptığı çalışmalardan dolayı Japon İş adamları ile Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Derneği(TUJIAD) Başkanı Erdal Güven ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa